Star Wars filmové repliky

Star Wars filmové repliky

Star Wars neboli Hvězdné války se již krátce po svém promítání staly doslova kultem což následné další díly Imperium vrací úder a Návrat Jediho jen potvrdili. Hvězdné války díky v té době nevídaným speciálním efektům (George Lucas kvůli nim založil novou trikovou společnost jménem Industrial Light and Magic, která se v průběhu let vypracovala k nejlepším společnostem svého oboru a má na svědomí takové filmy jako je Avatar, Terminator, Transformers, Piráti z Karibiku nebo třeba Iron Man a Harry Potter) uchvátil všechny diváky a velkou zásluhu na tom měl i skvělý příběh doplněný o takové pojmy jako jsou Jedi, Sith či Lightsaber. Díky rozpočtu 11.000.000 dolarů se nikde nešetřilo a na filmové plátno se dostali postavy jako byl Žvejkal (Chewbacca), Stormtrooper vojáci, Boba Fett nebo droidi C-3PO a D2-D2, které si okamžitě všichni zamilovali. Tato velká rozmanitost se projevila i množstvím filmových předmětů Star Wars, které si všichni chtěli pořídit. Tyto filmové repliky Star Wars jsou v dnešní době charakterizovány především jednou replikou a to světelným mečem. Replika Lightsaber nebo také replika světelný meč, se vyrábí v několika variantách od nejjednodušších variant z plastu pro děti po kvalitnější repliky Star Wars Lightsaber, které již snesou i lehký souboj světelných mečů až po špičkové FX varianty, které mají kovové jílce, disponují světelným efektem a vydávají digitálně remasterované zvuky podle filmové předlohy

Originální filmové předměty Star Wars

Filmové repliky Star Wars však nejsou jen světelné meče, ale díky filmové rozmanitosti vznikla velká spousta předmětů, mezi něž patří třeba repliky helem, které nosily jednotlivé frakce ve Star Wars. Velice známá je například Helma Stormtrooper replika nebo repliky masky, kterou nosil samotný Darth Vader. Helma Dart Vader replika je doplněna i o měnič hlasu, díky kterému nositel zněl přesně jako temný lord Sith. Tyto helmy jsou vyrobené v životní velikosti, takže kromě výstavních účelu se dají nosit i jako kostýmové doplňky a samozřejmostí jsou limitované edice té nejvyšší jakosti, které ocení pravý Star Wars fajnšmekr!

Star Wars je životní styl

Je všeobecně známou skutečností, že díky své popularitě se Star Wars, stali součástí popkultury, která zasáhla několik generací a dneska je trendy mít na sobě cokoliv se Star Wars tématikou, takže se člověk nemůže divit když potkáte i starší generaci s tričkem Hvězdné války nebo mladší generaci, která oblékla svůj iPhone do stylového ochranného pouzdra Dart Vader. Ať již patříte do jakékoliv generace, v naší nabídce Star Wars filmové repliky si zajisté vybere každý!

Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Nové zboží

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru