Star Wars doplňky

Star Wars doplňky

Kdysi dávno v galaxii kdy světu vládnul temný Imperátor Palpatine a jeho padlý Jedi Dart Vader měl doma každý kluk v galaxii, alespoň jeden polštářek s motivem Dartha Vadera! Nyní má možnost každý fanoušek Star Wars díky internetovému obchodu Living Fantasy pořídit si vlastní originální Star Wars doplňky všech druhů! Pro zvelebení obývacího pokoje nabízíme stylové Star Wars polštářky a koberce, ten kdo touží po něčem originálnějším tak zajisté uvítá náladovou lampu Star Wars nebo originální budík s projekcí Darth Vader. Ultimátní specialitkou je Yoda ochránce pracovního stolu s pohybovým senzorem nebo stylové doplňky do kuchyně v podobě originální forma na led Star Wars a velice zajímavou záležitostí jsou jídelní hůlky Star Wars, které imitují světelný meč jedné z hlavních postav a skvěle se hodí k vychutnání asijské kuchyně. Potřebujete si posvítit? Není problém s pomocí baterky ve tvaru světelného meče a kdo by Vám lépe ochránil úspory, než tvrdý válečník vesmírného Impéria známý jako Stormtrooper!

Imperátor Palpatine a Star Wars

Senátor Palpatine známý jako Imperátor Palpatine či Nejvyšší kancléř Palpatine a zejména jako Darth Sidious je nejtemnější postavou filmové Star Wars série kdy ze z role senátora pomalu dostane k nejvyšší pozici a pomalu začne uskutečňovat tisíciletý plán Sithů na vyhlazení Jediů a ovládnutí celé galaxie což se mu nakonec s pomocí Anakina Skywalkera podaří a samotného Anakina přijme jako svého třetího učedníka Dartha Vadera. Palpatine se narodil v roce 82 BBY na planetě Naboo ve vznešené aristokratické rodině Palpatinů a již v útlém věku projevil sběratelskou vášeň pro starodávné Sith artefakty. V roce 65 BBY potkal Muunského obchodníka Hago Damaska, který byl ve skutečnosti sith Darth Plagueis. Pod jeho vedením nakonec zavraždil Palpatine svého otce, stal se Plagueisovým učněm a přijal jméno Dart Sidious. Po mnoho let žil dvojitý život jako ambasador planety Naboo v Galaktickém senátu a zároveň jako Sithský lord. Někdy během této doby přijal vlastního učně, Zabrackého válečníka Darth Maula, čímž porušil pravidlo dvou a i když to Sidiousův učitel věděl, ponechal mu v tomto volnost protože Darth Maul měl být využíván jako pěšák a vrah, který v případě prozrazení neodhalí samotného Dartha Plageuise. Pro fanoušky temného řádu Sith přinášíme spoustu Star Wars doplňků s tématikou Sith jako je Darth Vader nebo samotný Palpatine. Během svého působení v Galaktickém senátu obratně manipuloval politikou tak aby vyvolal velkou nestabilitu v galaxii a nakonec došlo k povolání klonových vojáků tzv. Clone trooperů, s jejichž pomocí nakonec uvrhl republiku do temných časů Impéria.

Originální předměty Star Wars

Star Wars je nesmírně populární již několik desítek let a ani téměř 40 let od vzniku prvního dílu se vášeň fanoušků pro krásný svět ve kterém se utkává dobro se zlem v podobě Jedi a Sith a příběh je mistrovsky vyprávěn s pomocí nádherné vizualizace a dokonale propracovaných postav nezmenšila. Díky tomu vzniklo velké množství Star Wars doplňky a Star Wars předměty, které jsou vyrobené na motivy filmové, seriálové a herní tématiky Star Wars a samozřejmě i rozšířeného universa Star Wars včetně všech kanonických zdrojů. V této nabídce naleznete velké množství Star Wars předměty!

Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Nové zboží

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru