Star Wars batohy a tašky

Star Wars batohy a tašky

chcete být trendy a chcete být in? V tom případě pro Vás nabízíme originální batohy Star Wars a kabely Star Wars s oficiální licencí Hvězdný válek! V této sekci naleznete velké množství, batohů, messenger brašen, kabelek a školních tašek Star Wars. Kabely Star Wars jsou vyrobené z kvalitní syntetické kůže a zdobené motivy z filmové série takže je zdobí například Stromtrooper, Darth Vader, Han Solo Jango Fett, Mistr Yoda a další hrdinové. Mimochodem víte o tom, že Mistr Yoda žil 900 let? Tento malým vzrůstem velká legenda řádu Jedi se narodila v roce 896 BBY a byl znám jako jeden z největších a nejmocnějších mistrů Jedi všech dob, díky své moudrosti, mistrovskému zvládnutí síly a legendárním schopnostem šermíře. Přestože patřil k nejschopnějším členů Rady Jedi, věřil, že největší síla je v nových generacích Jedi a velmi rád vyučoval malé budoucí rytíře řádu. Během svého dlouhého života vycvičil několik výjimečných rytířů, jako byly Obi-Wan Kenobi, Ki-Adi-Mundi nebo Oppo Rancisis

Originální batoh Hvězdné války

Pro děti nabízíme zajímavě tvarované batohy Star Wars mající podobu slavných postav jako je Chewbacca, C-3PO, Wicket nebo třeba R2-D2, které jsou vyrobené z kvalitních materiálů a jsou vyrobené podle filmové předlohy. Pro všechny školou povinné pak přinášíme stylové školní tašky a příslušenství zdobené motivy Star Wars.

Vznik Star Wars

George Lucas je díky Star Wars legendou stříbrného plátna, ale vznik filmové série nebyl tak jednoduchý. Myšlenky na Star Wars zahnízdili v Lucasově hlavě již v roce 1971, ale pro nedotaženost byl Universal Studios zamítnut. Během několika let George Lucas přepracoval scénář a když se nakonec do kin dostal film Star Wars tak vůbec nepočítal s pokračováním. Nicméně po fenomenálním úspěchu se rozhodl film rozšířit o další díly, což nakonec vedlo k celkem šesti filmům a v roce 2015 ji bude následovat i díl sedmý. Chcete mít také doma kousek Star Wars ? Navštivte filmové repliky Star Wars !

Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru