Plakáty Star Wars

Plakáty Star Wars

Plakáty Star Wars ozdobí vaše zdi do toho správného stylu. Ať už v komerčních prostorách nebo u Vás doma a nebo zarámované nebo jen tak připevněné nad postelí. Plakát je rozměrný list papíru, jenž se právě vystavuje na veřejných místech. Vytištěn je s textem nebo obrázkem a nabízí různé zboží, umělecká díla, zábavu, názor. Plakát je dnes i objekt sběratelství. Víte, že předchůdci plakátu pocházejí již ze starověkého Egypta, Říma a Řecka? Byly tesány na kamenné desky a vystavovány na frekventovaných veřejných místech. První tištěné formy na papíru se objevili v Anglii v 15. Století. První umělecké formy těchto „papírů“ se objevili společně s malířem Alfonsem Muchou. Od té doby se velice rozšířil záběr těchto díl.

Filmové plakáty pro sběratele

Filmové plakáty jsou asi nejrozšířenější a nejslavnější. Každý dospívající měl alespoň jednou doma v pokojíčku vystaven plakát se svým idolem a hrdinou. Star Wars plakáty potěší každého filmového příznivce nejslavnější ságy v historii filmu. Křídové papíry, které se používají na výrobu plakátu, jsou kvalitní a jen tak nevyblednou. Krásné motivy z prostředí filmu i samostatně stylizovaných postav a osob nedchnou a potěší.

Star Wars plakát originální dárky pro všechny

Nevíte, co už byste vaším známým a blízkým koupili? Hrněčky Star Wars už mají? Mají i figurky? Bloky, tužky a jiné poznámkové bloky dokonce i ručníky a deky, oblečení…to vše vlastní? Co třeba Star Wars plakát, dekorace do pokoje. Fotografické papíry, které se vystavují především v interiérech, to jsou právě tyto výrobky, jenž nabízíme.

 

 

 

Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Nové zboží

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru