Náboženské sochy a figury

Náboženské sochya figurky

Po celém světě žijí lidé , kteří vyznávají různá náboženství - je to základní lidské právo . Každé náboženství má svého Boha , Bohyni , Budhu , nebo Ducha , ke kterému se obrací a v jehož existenci věří . Náboženství je úzce spjato s kulturou všech národů a národností . Lidé měli svou víru , která jim pomáhala zdolat všechna nelehká úskalí života . Pravidelně navštěvovali kostely a chrámy , kde se modlily s vírou , že jejich modlitby a prosby budou vyslyšeny . Vždyť kostely a chrámy zůstaly velikou pýchou dodnes . Náboženské sochy a sošky v různém provedení a tím i šikovnost předků , obdivují mnohdy i ti , kteří žádné náboženství nevyznávají .

Sochy bohů pro vduchovně založené osoby

Nejednu chalupu , dům , byt , ale i královské paláce a zámky od nepaměti zdobily sochy , sošky a figurky bohů , které ten který národ vyznával .
Zámky a paláce se pyšnily honosnými sochami , velice často v nadživotních velikostech , které byly vyráběny ze zlata a zdobeny drahými kameny . Prostí lidé si vystačili s obrázky a soškami ze dřeva , které si sami zručně namalovali nebo vyřezali . I v dnešní době se velice často můžeme setkat s různými figurkami s náboženskou tématikou , nebo přímo soškami , které ztvárňují určité božstvo . Velikou oblibu po celém světě si získal například socha Buddha , jehož malé či větší sošky zdobí nejeden interiér . Lidé ho vnímají jako symbol moudrosti , spokojenosti a ochrany . Sochu , sošku nebo sadu mini sošek tak můžeme vidět v nejedné domácnosti . Ale i jiné sochy s náboženskou tématikou jsou oblíbenými dekoracemi do bytů , domů nebo kanceláří . .Socha bohyně Freya , Řecký bůh Zeus nebo socha bohyně Spravedlnosti . Všechny figurky , sochy a sošky jsou vyráběny z různých materiálu , v různých velikostech a s autentickým vzhledem . Ani polohovatelné kloubové tělo těchto sošek není žádná vyjímka .

Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Nové zboží

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru