Kostýmy pro dospělé

Karnevalové kostýmy

Karnevaly, maškarní plesy a tématické večírky jsou v současné době jedny z nejpopulárnějších společenských událostí pro dospělé a samozřejmě i děti. Hlavní podstatou akce jsou kostýmy a to jak podomácku s láskou dělané a nebo pro náročnější plesaře špičkově a profesionálně zpracované kostýmy! Living Fantasy pro všechny příznivce a milovníky maškarády přináší originální kostýmy vytvořené podle širokého tematického záběru. Na své si u nás příjdou milovníci téměř všech témat. Je jedno jestli se chystáte na maškarní ples tématicky zaměřený na divoký západ, gangsterský 20. Léta, hororový halloween či zvířátkovou párty u nás najdete všechny možné kostýmové varianty.

Hrdina či padouch, anděl nebo ďábel meze se Vám nekladou…

Máte rádi známé maskované hrdiny jako je Superman nebo Batman? Není problém náš obchod Vám kostýmy těchto hrdinů nabídnou v mnoha variantách a samozřejmě nejen tyto slavné postavy DC Comicsu, ale také Iron Man, Green Lantern, Joker, The Phantom, Kick Ass a velké množství dalších postav! A co vy slečny toužíte mít doma svádivý kostým andílka a poté se převlíknout do nebezpečné ďáblice? Nebo snad toužíte obléknout šaty v nichž se budete cítit jako krásná princezna či mocná královna? To vše a spoustu dalšího naleznete na stránkách Living Fantasy v sekci Kostýmy a masky.

Kostým pro každou příležitost

Takový kostým se samozřejmě hodí pro různé příležitosti a to nejen na maškarní, ale i jako skvělý dárek či pro příležitosti jak si z někoho vystřelit a samozřejmě i pro zpestření společných intimních chvilek kdy oceníte kategorii sexy kostýmů pro obě pohlaví takže dámy můžete své muže překvapit v sexy kostýmu svůdné Catwoman, Popelky sexy policistky a dalších a ponové mohou překvapit své drahé polovičky například v mužném kostýmu krále džungle Tarzana, drsného sportovce a nebo v sexy kostýmu pro muže námořníka zkrátka s našimi kostýmy se nudit nebudete! Tato sekce je určena pro dospělé osoby a najdete tu tak mnohdy odvážné kostýmy pro dospělé

Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Nové zboží

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru