Jizvy a zranění z latexu

Jizvy a zranění z latexu

Představte si, že jste pozváni na tématický hororový večírek plný nádherných kostýmů s tématikou klasických hororových postav jako je upír nebo Frankenstein a chcete všechny své přátele oslnit parádním převlekem. V dnešní době však již musíte být velmi originální a jen stylový kostým nestačí, chce to trochu více vynalézavosti, fantazie a především kvalitních doplňků jako jsou různé latexové aplikace! Že nevíte co to jsou ty latexové aplikace? Jednoduše se jedná o různé speciální efekty, které si připevníte na tělo pomocí speciálního maskérského lepidla a díky tomu se váš vzhled razantně změní! Tyto latexové aplikace mají velmi mnoho podob od jednoduchých řezných ran mečem či nožem přes masivní poškození tkáně nemocí jako jsou morové puchýře, popálení radiací až po velmi oblíbené rozkládající se tkáně zombie známé například ze seriálu Walking Dead! Samozřejmostí jsou takové klasiky jako střelná zranění či podříznutá hrdla zkrátka latexové aplikace pro různé příležitosti.

Zombie zranění latexová aplikace

Chcete pořádně vystrašit a šokovat své přátele? K tomuto účelu se nadmíru skvěle hodí latexové aplikace typu zombie, která způsobí, že budete mít vizuálně roztrhnutou čelist což se dá skvěle zkombinovat s efektem masivního poškození hlavy při kterém jde na oko vidět mozek. Se správně zvoleným make-upem se v mžiku můžete změnit na jednu z kráčejících mrtvol jako vystřiženou ze Živých Mrtvých. Latexové aplikace jsou natolik věrné, že mohou opravdu silně pocuchat nervy a svěrače Vašich přátel, takže je užívejte opatrně a s rozvahou :)

Věrně vypadající zranění = dokonalý prank

Naše špičkové latexové aplikace působí velmi hodnověrně a navíc se dají různě kombinovat například latexové zranění otevřená zlomenina společně s umělou krví a kvalitním make-upem tvoří dokonalou kombinaci pro pořádný prank!
Zobrazit jako:
     
V této kategorii není vloženo žádné zboží.

Slevy v měsíci Březen

Hodnocení  [více]

V současné době není napsáno žádné hodnocení.

Musíte vidět

Filtrování výběru