Fantasy a Mystika

Nové zboží

Slevy v měsíci Březen


Fantasy a Mystika

Magie, nadpřirozeno, elfové bohové a jiné mystické bytosti…to vše Vás napadne, když se řekne Fantasy! Tato sekce se zabývá předměty s fantasy tématikou a vším, co k ní patří, ať už se jedná o steampunk, draky, božské bytosti, alchymii, duchy a další prvky. Najdete zde vše od originálních nádob na vaše alchymistické pokusy, stylové bytové doplňky, které jsou zdobené lebkami, draky nebo také krásnými vílami. Což takhle dát si víno tak, jak jej kdysi pily králové v nádherně zdobené číši nebo pořádný hlt piva z dračího korbele? V naší nabídce najdete předměty od největších fantasy umělců, jakou jsou Anne Stokes, Luna Lakota, Tom Wood, Lisa Parker nebo Marc Potts! Tato tématika se samozřejmě projevila v mnoha odvětvích a dnes Vám třeba můžeme nabídnout luxusní zápisníky vázané v pravé kůži s vytlačeným dekorem různého typu ať již třeba mystického pentagramu nebo božského stromu života!

Mystika a ezoterično v lidském životě

Kromě výše zmíněných předmětů, které se zaměřují na fantasy, Vám nabízíme i věci určené pro mystiky jako je nádherná deska na vyvolání duchů, stojany na vonné tyčinky, které navozují příjemné pocity a uvolnění nebo třeba křišťálové lebky, jimž je odedávna přisuzovaná mystická moc. Kromě funkčních předmětů tu naleznete i čistě dekorativní záležitosti spojené se světem bohů a duchů. Také Vás už unavuje dnešní shon a inovace? Máte pocit, že neprožíváte dostatečně svůj život a žijete jako stroje? Zastavte se na chvíli, nadechněte se a chvilku myslete jen na sebe. Myslete na to jak se cítíte, co prožíváte. Položte si otázku, zda jste šťastní a pokud si odpovíte ne, zamyslete se nad tím, jak by se to dalo změnit. Nabízíme lidem fantasy předměty, které se vrací do dob dávno minulých, do dob kdy lidé vnímali své těla a životy jinak. Protože fantasie je ta nejmocnější zbraň našich životů. Někdo tyto styly vnímá jako módní výstřelky, jiní zas jako své poslání! Vydekorujte si svůj domov tím, čím je Vám nejblíže a tím co se líbí vám.

Fantasy figurky, originální dárky, které vytváří atmosféru

Máte ve svém blízkém okolí člověka, který se zajímá o posmrtný život, esoteriku, nadpřirozeno nebo se mu líbí jen mytologie a historie, a ten dotyčný bude mít svátek či narozeniny nebo se blíží Vánoce a vy prostě nevíte, co pořídit? Neváhejte a zamiřte do naší kategorie Fantasy figurky, fantasy doplňky a dekorace a vyberte vysoce propracovaný a originální dárek.